Profil

Malermester Frederiksværk

forsidemm1

Opstarten
Jeg havde i mange år drømt om at blive selvstændig maler, da jeg i 1997 tog skridtet fuldt ud, og startede firmaet op i Frederiksværk. Jeg havde et ønske om at levere højere kvalitet til kunderne, og samtidig holde priserne på et konkurrencemæssigt lavt niveau. Efterhånden som tiden gik, fik vi flere og flere opgaver – kunderne var heldigvis tilfredse, og de kom derfor igen, når der skulle males andet. Der var flere der anbefalede os til venner og bekendte, og der kom derfor også nye kunder til.

Udviklingen
Der gik ikke længe, før jeg ikke længere kunne følge med efterspørgslen, og fik behov for en svend. Kunderne kommer heldigvis stadig tilbage til os, når de skal have udført malerarbejde, så der er nu flere svende i firmaet, og samtidig er vi også ved at uddanne en lærling.

Opgaverne
Da vi konstant sørger for at holde os opdateret om den nyeste udvikling i teknikker og produkter, samtidig med at vores faste svende har mange års erfaring, gør at vi fortsat får mange forskelligartede opgaver ind, og det gør at vi sjældent har 2 dage, der er ens. Vores kunder er både private fra området omkring Frederiksværk, der skal have malet en lejlighed, men også virksomheder og boligselskaber, der skal have løst større opgaver. Vi tager gerne imod både små som store opgaver i hele Nordsjælland, og er glade for at få nye spændende udfordringer. Læs mere her om nogle af de opgaver vi udfører. Vores uddannede medarbejdere sikrer med deres professionelle tilgang til arbejdet, at det produkt vi efterlader altid er af højeste kvalitet. Hvis du har spørgsmål til os eller brug for råd og vejledning, så er du velkommen til at kontakte os. Hvis du står med et projekt, som du gerne vil have en pris på, så giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.