Arbejdsområder

Malerfirma beliggende nær Hillerød

malerfirma nær hillerød ordner dine maleropgaver

Vi klarer stort set alle former for malerarbejde

Malerfirmaet Tom Sørensen ApS har gennem mange år prøvet lidt af hvert inden for malerfaget. Vi kan derfor tilbyde stort set alle former for malerarbejde. Vi klarer desuden alt i tapet og vævsarbejde. For os er det en selvfølgelighed at der både skal afdækkes, og ryddes op efter endt arbejde. Skal du have malet hele facader, vægge, lofter, gulve eller døre, så klarer vi den for dig. Der er ikke nogen opgave der er for stor eller uoverskuelig for os. Vi maler alt, lige fra legehuse til lejligheder, endevægge til erhvervsejendomme og vinduer til villaer – samt alt det midt imellem.

For at give lidt eksempler, kan du nedenfor se en række af de seneste opgaver vi har udført.

  • Lejligheder

  • Kontorer

  • Institutioner

  • Villaer

  • Linnedoliemaling

  • Trapper

  • Vinduer

  • Forsikringsskader

Professionalisme og kvalitet

Vores kompetente og uddannede medarbejdere er altid garant for, at arbejdet udføres i højeste kvalitet. Da vi som malerfirma lever af vores renomme hos kunderne går vi altid ekstremt meget op i kvaliteten af vores arbejde. Kvaliteten i vores arbejde er vores eksistensgrundlag. På trods af at kvaliteten er i top leveres den til yderst konkurrencedygtige priser. Det er en af vores visioner i firmaet, at alle skal have mulighed for at få udført malerarbejde i høj kvalitet. Derfor udfører vi høj kvalitet til billige priser.

 

Lokal, loyal og tilregnelig

Vi opererer mest i Hillerød og Nordsjælland, men vi tager gerne imod tilbud fra andre egne af landet. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi sætter en stor ære i at en aftale er en aftale, ligesom det er vigtigt for os at kvaliteten er i top.

Kontakt din maler nær Hillerød

Hvis du har brug for et malerfirma nær Hillerød, som udfører maleropgaver i høj kvalitet til en billig pris, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud. Har du generelle spørgsmål eller andre forespørgsler er du også mere end velkommen til at ringe på 47 72 11 12 eller skrive til malermestertom@gmail.com.